søndag 27. februar 2011

Oppdatering 21. Februar

Da var enda en etappe av turen gjennomført.
Røstvangen til Storlien
Startet med magen full av mat og god drikke i strålende solskinn fra røstvangen og ned til Kvikne. Holdt på å bli trailermat når vi gikk langs riksveien så var godt å komme seg opp i den trygge skauen igjen. Fikk låne ei jaktbu av en trivelig kar vi traff på Kvikne, noe som var bra da det bikka 30 kalde utpå kvelden. Dagen etter gikk vi mot Falkbu (Hytta til Tore) i Forelhogna. Ble en lang og kald etappe, men været var fint med måneskinn utpå kvelden. Vel framme ble vi tatt i mot med jegergryte, øl og brunt brennevin. NAM NAM!!
Dagen etter gikk vi over Forelhogna og ned til Kjerringvold i Hessdalen. Det blåste sinnsykt kaldt denne dagen så da vi ble tilbudt overnatting hos noen hyggelige folk på Kjerringvold var vi ikke vanskelige å be. Her fikk vi fylt opp magen med elgkarbonader og sett på TV. I tilegg ble det en god del jaktprat.

Kokken i aksjon.

Dagen etter gikk vi videre mot Haltdalen. Vinden hadde økt i styrke, mens temperaturen fortsatt hold seg på rundt 10-15 kalde. Fikk kjørt oss skikkelig over fjellet og fikk for første gang bruk for neoprenmaskene våre. Gikk over mot Ålen og måtte droppe planen om å ta oss til Kjølihytta og heller gå dalen over mot Riasten. Teltet ved Jensåsvollen. Dagen etter kom vi endelig fram til Tydal der Cato Bekkevold holdt åpent hus med lasagne og fiskeprat. Ettersom været fortsatt var relativt ruskete bestemte vi oss for å ta to hviledager i Trondheim før vi gikk videre mot Meråker. Marte kom å hentet oss hos Cato og det var skikkelig godt å endelig få sett kjæresten igjen etter en måned med svette mannfolk i fjellet. Selv om Torstein er en temmelig kjekk kar!!



Fridagene ble stort sett brukt til spising.
Etter to dager med hvile ble pulkene dratt ut i fra boden til Cato. Marte slo følge med oss fra Tydal og over til Meråker. Været var nesten perfekt. 10 minus og strålende sol. Nesten vindstille. Gikk opp til Ramsjøhytta via Gammelvolsjøen. Der ble det lett stekt kjøtt og rødvin til middag. Dagen etter gikk vi videre til Meråker via Bjørnegghytta. Marte var heldig og fikk strålende sol og vindstillt, akkurat som bestilt. Dette var uten tvil en av de fineste dagene hittil på turen. Da vi kom fram til Meråker ble vi hentet av faren til Torstein og kjørt til Storlien og hytta hans.



I morra går vi videre fra Meråker mot Sandvika fjellstue og hyggelig lag med Det Norske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar