fredag 8. april 2011

Solen skinner på kritthvit hud i Kilpisjärvi

Etter å ha snublet over en billig middagsbuffeet sitter jeg nå i Kilpis og har fått sjekket alt av interesse på internett. Har fantastisk mageknip da ambisjonene var enorme men magemålet ikke riktig så stort! Det er med stor interesse jeg ser at RBK har bestemt seg for å gi resten av lagene et lite forsprang slik at spenningen bevares utover sesongen!

Det var morsomt å komme til Finland da noe av det förste som mötte oss var ei naken dame på vei ned til ett hull i isen etterfulgt av en mann som vandret over veien kun ifört en meget tettsittende, liten og knallröd speedo! Vi lot väere å ta bilde av disse prototypene på finsk höykultur da det muligens kunne väere litt upassende!

De siste dagene siden Abisko har väert fantastiske med mye flott väer, en hviledag hvor vi ble invitert på lutefiskmiddag, röyefiske, div skoleklasser, engelskmenn med hakket svakere skiferdigheter enn oss og sikkert masse mer jeg ikke kommer på i farten. Vi möter mye folk for tida noe som er utrolig koselig og i stor kontrast til tidligere. Fjellene og naturen her oppe er fantastisk og vi er ganske sikre på at vi kommer til å reise opp hit kanskje allerede neste påske for å pröve röyefisket en gang til!

Veien videre går i retning Kautokeino för vi svinger opp mot Masi og videre rett mot Nordkapp. Vi kan såvidt begynne å estimere sluttdato men forelöpig kan vi ikke si noe sikrere enn om ca 14-20 dager!

1 kommentar:

  1. Hei. Vi var 4 nordmenn som møtte dere i et lagstelt på Porojärvi (Finland). Et hyggelig møte :-) Lykke til videre!

    SvarSlett